top of page

Vi har haft glädjen att jobba  med många olika event dessutom tillsammans med ett flertal stora eventbolag. Många gånger behöver ett event en helhetslösning dvs. mingelmusik, en överraskande popup och ett riktigt bra uppträdande på kvällen. Doktorn har det bästa receptet på en sådan kväll. 

Vi levererar alltid förstklassig och fräsch underhållning oavsett publikmängd eller situation och jobbar alltid för att du som kund ska känna dig trygg. Vi har valt att alltid ordna all logistik själva som rör vår del av eventet. Du som kund slipper här en stor post och ni får ett förstaklassigt ljud/ljus-system som vi är vana vid. På så sätt sparar ni pengar och vi sparar tid.

Dr. Müllerz partyband spelar musik från alla musikgenres men sätter självklart ihop det musikaliska receptet utefter eventets tema. Vi erbjuder allt från soft jazz i mingelatmosfär till musikquiz eller bara ett ordentligt drag på dansgolvet. Vår repertoar är bred och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste hitsen samt att vi självklart spelar de odödliga klassikerna. Det vanligaste är att vi sätter ihop en paketlösning för just ert event beroende på vad ni vill ska ingå.  Vi innehar F-skattseldel.

Att planera ett event kräver att många trådar knyts ihop och då hjälper vi dig med den musikaliska helheten. Satsar ni på en temakväll eller ska det vara en blandad musikalisk kompott? Vi hjälper er uppfylla det som krävs för att kvällen ska bli det ni hoppats på och lite till. Om ni bokar Dr. Müllerz Partyband behöver ni inte tänka på någon logistik. Vi tar med all teknik som behövs. Det enda du som kund behöver ordna är en scen ifall ni önskar en sådan.

PLANERING
LÖSNINGAR
RESULTAT
bottom of page